Glass Office Makes Employees Feel Like They‘re In The Middle Of The Woods

This glass office situated in a forest oasis near Madrid is an excellent example of sustainable architecture. Partially dug into the ground, it takes the form of an aerodynamic tube and gives architecture firm Selgas Canos’s employees an eye-level view of the forest floor. Because it’s half underground, the office stays cool during hot Spanish summer days and the natural daylight is used to the utmost, reducing the need for artificial light significantly.

The office is friendly both to the environment and to employees. I don’t know about you, but the Demilked team is very jealous of these lucky fellas!

[dropcaps]

selgas-cano-office-madrid-4

selgas-cano-office-madrid-6

selgas-cano-office-madrid-1

selgas-cano-office-madrid-8

selgas-cano-office-madrid-9

selgas-cano-office-madrid-2

 [/dropcaps]

selgas-cano-office-madrid-4